2-I SINIFI PARALARIMIZ KONUSUNDA TAKI TÖRENİ YAPTI

Yaparak yaşayarak öğrendik.

Tuğrul İpek 'in öğrencileri 2-I Sınıfı olarak:

21-26 MART ORMAN HAFTASI MÜNASEBETİ İLE KSÜ ZİRAAT FAKÜLTESİNE GEZİ DÜZENLEDİK .

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahmut Murat Aslan bizimle yakindan ilgilendi. Bocekleri anlatti.

Dekan yardımcısı Prof.Dr.Mehmet Sütyemez hocamız öğrencilerime CEVİZ i anlattı.  Ardından ceviz hediye etti. Çok teşekkür ederim.

Öğle yemeğimizi de KSÜ de ikram ettiler. Tüm yönetime,  değerli hocalarımıza sevgili üniversite öğrencisi arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Tuğrul İpek 'in öğrencileri 2-I Sınıfı olarak:

KSÜ EĞİTİM FAKÜLTESINDE DOÇ DR.OĞUZHAN KURU HOCAMIZIN DERSİNE KATILDI.

Değerli hocamıza,  sevgili öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Telafi eğitimi hakkında Milli Eğitim Bakanlığının bilgilendirmesi

Ara

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından kaynaştırma eğitimlerine devam eden öğrencilerimize yönelik Matematik dersine ait genel eğitim müfredatlarındaki kazanımlara hizmet eden etkinlik sayfaları tasarlama çalışmaları yapılmış ve kitap setleri 6 cilt olarak (UYET Matematik) hazırlanan kitap seti  ayrıca bu setlerin dijital etkileşimli hali www.orgm.meb.gov.tr/uyet web sayfasında da yayınlanmıştır.

ÖĞRETMENİMİZ TUĞRUL İPEK İN EĞİTİMDE MODEL ÖRNEKLER 2020 BAŞVURULARI