İlker GÜLER - Müdür Yardımcısı

Osmaniye Düziçi doğumluyum.ilkokul,ortaokul ve lise öğrenimimi kendi memeleketimde tamamladım.Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum. İlk görev yerim Şanlıurfa Siverek ilçesi Direkli İlkokuludur. 2008 yılında askerliğimi Subay olarak Hatay Yayladağı ilçesi Hudut Karakolunda Karakol Komutanı olarak yaptım. Birleştirlmiş sınıf ve müstakil okullarda yöneticilik görevinde bulundum. Yönetici görev süremin dolmasından dolayı Türkoğlu Hopurlu Şehit Eyüp Geyik İlkokulu-Ortaokulundan Mado Kadriye Kanbur İlkokuluna 02/07/2019 tarihi itibariyle göreve başladım ve devam etmekteyim . Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü, Anadolu Üniversitesi İlahiyat fakültesini ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans Bölümlerini bitirdim. Evli ve üç çocuk babasıyım.