Eyl

OKULUMUZ 11 EYLÜLDE KAPILARINI TÜM ÖĞRENCİLERİNE YENİDEN HEYECANLA AÇIYOR. 1. VE 2. SINIFLAR ÖĞLE, 3. VE 4. SINIFLAR SABAH OKULA GELECEKLERDİR.

Ana Sınıfı ve 1. Sınıf Kayıtları

E- Okul Okula Kayıt Yaşı Hesapla

E-Okul Sistemi üzerinden okula başlama yaşını hesaplayabilirsiniz. Çocuğunuzun okula başlama yaşını otomatik hesaplamak için tıklayınız.

Ara

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından kaynaştırma eğitimlerine devam eden öğrencilerimize yönelik Matematik dersine ait genel eğitim müfredatlarındaki kazanımlara hizmet eden etkinlik sayfaları tasarlama çalışmaları yapılmış ve kitap setleri 6 cilt olarak (UYET Matematik) hazırlanan kitap seti  ayrıca bu setlerin dijital etkileşimli hali www.orgm.meb.gov.tr/uyet web sayfasında da yayınlanmıştır.