Nis

TIKLAYINIZ:https://www.gazetecin.com/kadriye-kanbur-ilkokulu-ogrencileri-jandarma-komutanligi-nda/37840/

Nis

YARDIM KAMPANYASINDA OKULUMUZDA 38140 TL PARA TOPLANMIŞTIR

Mrt

WHATSAPP KANALIMIZI TAKİP EDEREK VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK HER TÜRLÜ DURUYU AŞAĞIDAKİ LİNKTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. KANAL ADRESİNİ KİŞİSEL WHATSAPP INIZA YAPIŞTIRARAK ABONE OLABİLİRSİNİZ.

Şbt

KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU  TURAN İLKOKULU'nun DÜZENLEMİŞ OLDUĞU HER ŞEHİDE BİR İLMEK PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ PERSONELLERİ DE ŞANLI BAYRAĞIMIZ İÇİN BİR İLMEK ATTILAR

Şbt

6 ŞUBAT 2023  DEPREMİNİN 1. YIL DÖNÜMÜNDE OKULUMUZDA SINIFLARIMIZN OKUDUĞU 45 KURAN I KERİM HATMİ VE 50 BİN TEVHİD HATMİNİN DUASI YAPILDI. BU VESİLE İLE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemi sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sevgili Öğrencilerim;

2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyılını tamamladık. Dönem boyunca yeni bilgi ve becerilerle birçok kazanım edindiniz. Okulla ilk defa tanışan yavrularımız heyecanla başladıkları okullarına uyum başarısı geliştirdiler. Öğrendikleri her türlü bilgi ve beceriyi pekiştirmek ve kalıcı hale getirmek için çalışıp çabaladılar.

Bugün dönem boyunca yapılan tüm bu çalışmaların not olarak değerlendirildiği ve tatlı bir heyecanla beklenen karnelerini aldılar. Dinlenme ve eksiklerinizi tamamlayabileceğiniz Karnedeki notlar öğrencilerin değil, geçen dönem içerisinde gösterilen performansın değerlendirmesidir. Bu değerlendirme, gelecek dönemdeki çalışmalara ışık tutacaktır. Tatil süresince dinlenme ve eğlenme kadar sosyal etkinliklere de zaman ayırmak, hem eğlenmeye hem de öğrenmeye imkân sağlamak gerekir.

Tatil, aile üyelerinin dönem boyunca fırsat bulamadıkları birçok şeyi paylaşabilmesi ve özellikle çocuklarınızla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeniz açısından kıymetlidir. Bu zaman dilimini, birlikte planlanan kitap okuma saatleri, kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler ve akraba ziyaretleriyle değerlendirerek, çocuklarınızın sosyalleşmesine, aile içi ilişkiyi geliştirme, duygusal birlikteliklerin artması ve birlikte geçirilen zaman açısından da bir fırsat oluşturacaktır.

Değerli mesai arkadaşlarımla bizler, öğrencilerimizin dengeli ve sağlıklı kişilikler olarak yetişmesinde, bilgiye en doğru ve sağlıklı biçimde erişmelerinde hep yanlarında olacağız.

Asrın yaşanan felaketinin yıl dönümü 06 şubat 2024 tarihinde MADO Kadriye Kanbur İlkokulu olarak şehitlerimiz için mevlüd-i şerif ve hatim duası yapacağız. Bu vesileyle Siz velilerimizden bu hususta hatim yardımı bekliyoruz. Okunan hatimleri sınıf öğretmenlerimizle irtibata geçerek veya direk okulumuz idare bölümünde yazdırarak iletişime geçebilirsiniz. Tekrar Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına metanet diliyorum.

Okul/kurum yöneticilerime, öğretmenlerime, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tatilinizin sağlıklı, güzel geçmesini ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Ock

OKULUMUZ ADINA 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA E TWİNNİNG PROJESİNİ YÜRÜTEN HATİCE BERHAN İLHAN ÖĞRETMENİMİZİN BAŞARILI ÇALIŞMALARI SONUCUNDA ULUSAL VE ULUSLARARASI ETWİNNİNG BELGESİNİ ALDIK. BAŞTA SINIF ÖĞRETMENİMİZ HATİCE BERHAN İLHAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

meb_iys_dosyalar/33/08/715566/dosyalar/2023_12/13160703_eylemplani.xlsx

meb_iys_dosyalar/33/08/715566/dosyalar/2023_12/13160359_uygulamakilavuzu.pdf

Kas

3/I SINIF ÖĞRETMENİ MEHMET ANIL GÜVEN EN GÜZEL 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİNİ ZOR ŞARTLARDA EĞİTİM ÖĞRETİM GÖREN MİNİK ELLERLE PAYLAŞTI. NE MUTLU BİZE  Kİ BİZ ÖĞRETMENİZ